Ziektekostenverzekering en betaling

Kosten

Aan de behandeling bij Mondzorgpraktijk Veenendaal zijn kosten verbonden. Onafhankelijk van uw verzekering ontvangt u van ons een rekening die u zelf kunt declareren bij uw ziektekostenverzekering.

Ziektekostenverzekering

Afhankelijk van uw verzekering kan de behandeling van de mondhygiënist worden vergoed. Vrijwel altijd is een aanvullende verzekering hiervoor gewenst. Houdt u er rekening mee dat de kosten voor de tandarts en de mondhygiënist samen één budget vormen. Exacte informatie hierover kunt u nalezen in uw polisvoorwaarden of navragen bij uw verzekeringsmaatschappij.
Vergoeding door zorgverzekeraars.

Onze praktijk heeft geen overeenkomsten met zorgverzekeraars. Dit zou kunnen betekenen dat sommige verzekeraars onze zorg niet aan u vergoeden. Kijkt u uw polis hierop goed na. Komt u er niet uit, neem dan de polis tijdens uw behandeling mee, dan kunnen we samen bekijken voor welke vergoedingen u in aanmerking komt. Stuurt u toch vooral de nota’s naar uw zorgverzekeraar op. Volwassenen moeten, om voor vergoeding in aanmerking te komen, een aanvullende verzekering voor mondzorg hebben afgesloten. Kinderen krijgen de mondzorg vanuit de basisverzekering vergoed.

Tarieven

Wij hebben al onze tarieven voor u beschikbaar gesteld in onze online tarievenoverzicht, de tarieven kunt u hier bekijken.

Betalen

U wordt gevraagd de rekening direct na de behandeling te voldoen. Wanneer dit voor u problemen geeft, vragen wij u ons hierover vantevoren te informeren zodat wij naar een oplossing kunnen zoeken. De nota die u dan ontvangt, kunt u gebruiken om te declareren bij uw verzekering. Het heeft de voorkeur te betalen met een pinpas.